Feed on
Posts
Comments

Fremtiden til sport10

Vi ønsker å kunne sikre at alle som ønsker å trene og komme i form, har et passende sted å trene og passende utstyr å trene med.
Derfor vil vi her kunne vise dere nettsteder, produsenter og treningssteder som det er verdt å besøke.

Oversikt over steder å kjøpe treningstøy

Det er ikke enkelt å finne alt det treningstøyet man ser etter. Mange bruker mye tid på lete på nettet for å finne det rette treningstøyet. Vi ønsker å gjøre det enklere for alle å finne det de ser etter, på et sted.

De beste treningsstedene

Vi ønsker å tilby alle som ønsker å trene en grei oversikt over hvor det er best å trene og hva man kan forvente.
Ønsker du å få finne et sted hvor det er mange som er utrente som elsker å trene, så kan vi hjelpe deg.

Målet er at alle skal finne et sted som passer perfekt. Derfor legger vi også opp til at alle skal kunne komme med sine egen erfaringer. Ved å høre hvordan andre opplever treningssenteret/treningsstedet så er det enklere å avgjøre om dette er et sted som passer.

Kartbaserte tjenester

Vi bor i et langstrakt land og det er ikke alle steder treningstilbudet er like godt utbygd. Derfor ønsker vi å inkludere en karttjeneste som gjør det enklere å finne frem til treningsmulighetene i nærområdet.

Det finnes også mange forskjellige mosjonsløyper, lysløyper og andre steder man kan løpe. Vi ønsker å inkludere dem i vår tjeneste. Ved hjelp av GPS så vil man ha et oppdatert kart som viser de beste løypene i nærområdet og man kan registrere at man har løpt der og hvor mye tid man brukte.

Dette vil være en kombinasjon av tilgjengelig teknologi og er derfor ikke langt unna.